Activiteiten

Exposities
Kunst Loon op Zand organiseert exposities in Het Klavier en de Gildenbond in Kaatsheuvel maar ook in Het Witte Kasteel en de De Wetering in Loon op Zand. Voor informatie over exposities zie de pagina exposeren. 

Zicht op Loon
Kunst Loon op Zand organiseert ieder jaar een professionele kunstmarkt op de buitenplaats van Het Witte Kasteel en in de lanen eromheen. 
De kunstmarkt wordt in 2023 op 10 september. Zet deze datum alvast in uw agenda. 

Kunst Loon op Zand probeert op deze manier het werk van de professionele kunstenaars onder de aandacht te brengen van de bezoekers van de markt. Ruim van te voren zullen we via de website en onze facebookpagina bekend maken dat u zich kunt inschrijven voor deze kunstmarkt. De ervaring heeft geleerd dat er veel animo voor deze markt is. Het is dus zaak snel in te schrijven. 

Goede doel

Kunst Loon op Zand organiseerde op 11 september 2022 een succesvolle kunstveiling. Op deze veiling werden werken van zowel amateurs als (semi)professionele kunstenaars geveild. De opbrengst van € 14.000,00 is voor de inloophuizen van KWF in Waalwijk en Tilburg. Meer informatie en de te veilen stukken kunt u zien op www.kunstloonopzand.nl/kunstveiling.