Japanse Theeceremonie tijdens “Zicht op Loon”

Zondag 19 september 2021 organiseert Kunst Loon op Zand het jaarlijkse kunstevent “Zicht op Loon”. Tijdens dit unieke evenement op Landgoed “Het Witte Kasteel” kunnen bezoekers deelnemen aan een traditionele Japanse Theeceremonie

Theedrinken een kunstvorm

Het drinken van thee gaat in Japan net even iets anders dan bij ons. Drinken we hier een kopje thee snel, tussen neus en lippen. In het Verre Oosten besteed men veel aandacht aan het bereiden en inschenken van deze heerlijke drank. Het drinken van thee is in Japan omgeven met fascinerende tradities en rituelen.

Theeceremonie

Samen met traditioneel Japans geklede gastvrouwen zal Germa van Gorp u meenemen in de wereld van thee. U zult deelnemen aan een unieke Japanse Theeceremonie. “Het Witte Kasteel” is een unieke locatie voor deze bijzondere ervaring.
(Voor de deelnemers aan de ceremonie is er een unieke tentoonstelling van Japanse voorwerpen, samengesteld door Germa van Gorp.)

Beperkt aantal plaatsen

Voor de uitgebreide Japanse Theeceremonie zijn er op 19 september een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Eén en ander is onder andere afhankelijk van de voorschriften van  het RIVM. Op 19 september kunt u op de volgende tijden inschrijven:

  1. 11:30 – 12:30 uur
  2. 12:45 – 13:45 uur
  3. 14:00 – 15:00 uur
  4. 15:15 – 16:15 uur

Deelname kost € 17,50.

Inschrijven

Stuur een bericht naar leovlemmix@hotmail.com met de keuzen van uw tijd en het aantal personen.

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op onze website (www.kunstloonopzand.nl), facebookpagina en in de lokale media.

[1] Naam controleren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *