Kunst voor het raam

20, 21, 27 en 28 maart

Kunst voor het raam in de gemeente Loon op Zand

Lockdown, avondklok, corona staan kunst niet in de weg. Op 20 en 21 maart 2021 in Loon op Zand en 27 en 28 maart in Kaatsheuvel wordt de straat een échte galerie

Kunst op straat

Kunst Loon op Zand heeft twee prachtige routes uitgezet in de gemeente Loon op Zand. Eén in Kaatsheuvel en één in Loon op Zand. Langs deze straten worden prachtige kunstwerken geëxposeerd achter ramen van willekeurige woningen. U kunt op anderhalve meter afstand langsfietsen of -wandelen en genieten van prachtige kunst. Op ieder punt op de route kunt u starten en in uw eigen tempo de kunstwerken bekijken.

Enthousiaste reacties

We hebben heel veel enthousiaste reacties mogen ontvangen. Meer dan dertig lokale kunstenaars hebben zich aangemeld om hun werk te mogen exposeren in deze unieke open lucht galerie. Omwonenden kwamen spontaan hun raam aanbieden toen onze mensen de route kwamen inventariseren. Een aantal kunstenaars hebben ook werk beschikbaar gesteld voor het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF). Een actie waar we later op nog terug komen.

Route in Loon op Zand

Op 20 en 21 maart kunt u in Loon op Zand de volgende route volgen:

Kloosterstraat – Columba – Oranjeplein – Tuinstraat – Doelen – Dr. Van Kesselstraat – Mgr. Coomansstraat. Bij ieder raam staat een uitleg over het kunstwerk. Iedere woning waar kunst geëxposeerd wordt kunt u herkennen aan de groengele ballonnen.

Route in Kaatsheuvel

Op 27 en 28 maart kunt u in Kaatsheuvel door de volgende straten wandelen of fietsen om te genieten van mooie kunst:

Anton Pieckplein, Lievekenshoek, Hoofdstraat, Peperstraat, Dr. Van Beurdenstraat, Gasthuisstraat. Ook hier wordt bij ieder raam de kunst uitgelegd en kunt u de adressen herkennen aan de groengele ballonen.

Kom naar ‘Kunst Voor Het Raam’.

Meer informatie over onze exposanten vindt u op de website www.kunstloonopzand.nl. Het is meer dan de moeite waard om op 21 en 22 maart naar Loon op Zand te komen en op 27 en 28 maart naar Kaatsheuvel, want…

Kunst kan altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *