Kunstmarkt “Zicht op Loon” op 22 mei 2022

Jaarlijks organiseert Kunst Loon op Zand (KLOZ) het kunstevent “Zicht Op Loon”. Ook dit jaar zal er op en rond Landgoed “Het Witte Kasteel” een bijzondere en complete kunstmarkt plaatsvinden. Van 11:00 uur tot 17:00 uur bent u van harte welkom op de lanen rondom “Het Witte Kasteel”.

Meimaand, kunstmaand

De voorgaande edities van “Zicht Op Loon” vonden plaats in september. Een drukke maand met veel activiteiten. Daarom is er voor dit jaar besloten om het kunstevent te verplaatsen naar de maand mei. Deze maand wordt daarom met recht een kunstmaand.

Kunst in al haar vormen

Landgoed “Het Witte Kasteel” vormt een uniek en sfeervol decor voor dit evenement waar kunstenaars uit allerlei disciplines zich op een ongedwongen manier kunnen presenteren. Op de lanen naar het kasteel en op de buitenplaats is het goed toeven en vooral genieten. Genieten van schilderwerk, keramiek, sieraden, textiel, plastic en natuurlijk ook van muziek.
Voor de kinderen zijn de medewerkers van de bibliotheek aanwezig. Zij zullen op een aanstekelijke en meeslepende manier verhalen voorlezen.

Muziek

Ook muziek krijgt tijdens deze mei-editie van “Zicht Op Loon” ruime aandacht. Bijzonder is het optreden van Sophia’s Opleidings Orkesten. Ook Koninklijk Erkende Muziekvereniging Concordia en muziekschool “De Heraut” zullen optredens verzorgen.
Verspreid over het terrein zullen ook Onno Kanters en Bad Duck  optreden.

Meer dan de moeite waard

Bourgondisch, sfeervol, maar vooral gezellig. Of je een enorme liefhebber van kunst bent, of je gewoon wilt genieten van mooie dingen en een unieke sfeer. Kom op 22 mei vanaf 11:00 uur naar Landgoed “Het Witte Kasteel” .

Meer informatie

Op dit moment zijn we nog druk bezig met de voorbereidingen van het event. Dagelijks melden zich nieuwe standhouders en kunstenaars aan. Hou daarom de lokale- en Social Media in de gaten.

Voor meer actuele informatie kunt u terecht op www.kunstloonopzand.nl of kunstloonopzand@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *